young Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 witam i pozdrawiam kolegów modelarzy, Jestem po 40 -ce i mam okazję wrócić do marzeń z przed lat. Zaczynam mieć w końcu trochę czasu dla siebie :roll: Od dwóch lat czytam różne fora i gromadzę gadżety aby w końcu stać się posiadaczem Juniora S i paru innych drobiazgów Mam nadzieję że przy waszym wsparciu uda mi się go jeszcze w tym roku ulotnić. pozdrawiam Mariusz "young" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Witaj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 No cześć Zaczynam mieć w końcu trochę czasu dla siebieSzczęśliwy... Dzieci się z domu wyprowadziły ? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 powiem tak : żona coraz bardziej wyrozumiała, a dzieci bardziej samodzielne /bardziej potrzebują mojego portfela, i kierowcy/ pozostałe niech zostanie tajemnicą...... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.