Janeczek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Mysle ze czesc Kolegow wie ,ale podaje Termin Targow Modelarskich w Dortmundzie : 18 - 22 Kwiecien 2007 Messe Westfalenhalle Dortmund - gdyby ktos znajdowal sie w poblizu to warto wstapic ...stan przedzawalowy gwarantowany ! :wink: Cena wstepu 11 Euro :cry: Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojak Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Szczęśliwym zbiegiem okoliczności przeczytałem ten wątek będąc w delegacji w Belgii. Rzut oka na mapę na trasę powrotu i oto efekty: Opisy wyedytuję później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Kurcze! Gdybyś jeszcze te fotki sprowadził do tutaj wymaganego rozmiaru 640x480 to by od razu wszystkie się wyswietliły i było by dopiero fajnie...A opisy bardzo wskazane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Faktycznie, patrząc na taką mnogość towaru stan przedzawałowy prawie prawie :roll: A tak poważnie, byłem dwa razy na Hobby w Poznaniu-impraza fajna rozwija się i myślę że wkrótce także serducho mocniej zabije Arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Wojak -ciesze sie ze chociaz Ty skorzystales z tej informacji -myslalem ze nikt tego nie zauwazyl... :cry: Ja niestety sie nie zalapalem -"siedzialem" w pracy ale pod koniec Maja szykuje sie jeszcze cos piekniejszego :Harsewinkel 2 Dni ! stan przedzawalowy to nic ! Harsewinkel to migotanie komor sercowych - na "siedzenie" w robocie nie dam sie nabrac nawet gdyby mnie chcieli zwolnic to tam jade - tylko na 1 dzien bo nie mam juz mojego Campera (ktory jezdzi teraz po Krakowie)-tam mozna na polu Campingowym przenocowac i na nowo przezyc "migotanie" :roll: z "przedzawalem" :shock: ... Janek 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.