Janeczek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Mysle ze czesc Kolegow wie ,ale podaje Termin Targow Modelarskich w Dortmundzie : 18 - 22 Kwiecien 2007 Messe Westfalenhalle Dortmund - gdyby ktos znajdowal sie w poblizu to warto wstapic ...stan przedzawalowy gwarantowany ! :wink: Cena wstepu 11 Euro :cry: Jan
Wojak Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Szczęśliwym zbiegiem okoliczności przeczytałem ten wątek będąc w delegacji w Belgii. Rzut oka na mapę na trasę powrotu i oto efekty: Opisy wyedytuję później.
MareX Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Kurcze! Gdybyś jeszcze te fotki sprowadził do tutaj wymaganego rozmiaru 640x480 to by od razu wszystkie się wyswietliły i było by dopiero fajnie...A opisy bardzo wskazane.
arti61 Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Faktycznie, patrząc na taką mnogość towaru stan przedzawałowy prawie prawie :roll: A tak poważnie, byłem dwa razy na Hobby w Poznaniu-impraza fajna rozwija się i myślę że wkrótce także serducho mocniej zabije Arti
Janeczek Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Opublikowano 2 Maja 2007 Wojak -ciesze sie ze chociaz Ty skorzystales z tej informacji -myslalem ze nikt tego nie zauwazyl... :cry: Ja niestety sie nie zalapalem -"siedzialem" w pracy ale pod koniec Maja szykuje sie jeszcze cos piekniejszego :Harsewinkel 2 Dni ! stan przedzawalowy to nic ! Harsewinkel to migotanie komor sercowych - na "siedzenie" w robocie nie dam sie nabrac nawet gdyby mnie chcieli zwolnic to tam jade - tylko na 1 dzien bo nie mam juz mojego Campera (ktory jezdzi teraz po Krakowie)-tam mozna na polu Campingowym przenocowac i na nowo przezyc "migotanie" :roll: z "przedzawalem" :shock: ... Janek 8)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.