marcin133 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jak dla mnie totalna tandeta. Powód prosty - za bardzo kojarzy się z pierwowzorem. To co niby ma być zaletą (tylko w którym miejscu?) jest jej totalną wadą. W 99,99% nikt nie zauważy napisu RC bowiem wzór ten jest na tyle znany i charakterystyczny że nikt nie będzie zawracał sobie głowy z jego odszyfrowaniem a nawet jeśli zauważy "potężny" napis RC to będzie próbował kojarzyć z USA, Nowym Jorkiem czy czymś innym ale nie z Radio Control! Pytaliście o opinie to taka ona moja jest: Totalny badziew, plagiat, podróba, wzór "wypaczający" przesłanie.....! Czy da się coś jeszcze gorszego wymyśleć :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz RCSQUAD Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Od dnia dzisiejszego dostępny w naszym sklepie internetowym jest pre_order na koszulki w promocyjnej cenie: http://www.rcsquad.com/produkt/184/43/Pozostale/T-shirt_039_I_LOVE_RC_039_PRE_ORDER_29_12-09_01_.html Gorąco zachęcam do składania zamówień! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 35 zł za koszule z napisem :/ Bez jaj.. :shock: . Najtańsza koszulka to cena okolo 10zł + wydruk napisu ok 10zł wiec 35zł.. nieźle zarabiacie.. i nie liczcie ze bedziecie mieli dużo chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Twoim zdaniem dużo zarabiają? No tak wystarczy na dwie paczki czipsów, loda i gumę do żucia... Założysz swoja firmę i dowiesz się jakie są koszty prowadzenia działalności. Wtedy z Twojego 2+2 wyjdzie 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 No ok może masz racje Sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz RCSQUAD Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Nie ma to jak młodzi gniewni Idealistyczne podejście do życia zmieni się w realistyczne w momencie gdy zaczniesz pracować albo zarabiać na własną rękę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Oglądając dziś Vive, prowadzący program byli w "fabryce nadruków na koszulce" i w pewnym momencie powiedzieli cenę drukarki. Wynosiła ona aż 60 tys. zł. 35zł za koszulkę wydaje mi się że to nie jest ździerstwo, pójdziesz do sklepu z cuchami cropp house ravel tam będą koszulki po tyle samo. koszulka za 10zł to po 4-5 praniach się rozwali a to puszczę szwy czy napis się pomarszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja tam nie mam nic przeciwko idei oraz cenie. Nie podoba mi sie natomiast sam nadruk Mam nadzieje ze slabe zainteresowanie tym modelem nie zniecheci sklepu i wymysla cos ciekawego. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.