Gość Anonymous Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Zainspirowany (Nightflyer youtube) Ufolatadlem , postanowiłem zrobić podobnego Na chwilę obecną jest złożony jeszcze wyszlifować ,założyć wyposarzenie i zobaczymy czy to w ogóle lata :twisted: :twisted: Rozpiętośc (jeżeli można to tak nazwać) (400mm) waga 45g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 i zobaczymy czy to w ogóle lata :twisted: :twisted: Lata, lata. Ja mam takiego tackolota od Robbe ""FlyBall" (Później wstawię fotki), na targach w Lipsku wszyscy piloci się chyba umówili, bo każdy podobnym latał. Fajnie to wyglądało 8 kółek krążących po hali Tylko pamiętaj, że w tym modelu waga się bardzo liczy. Więc jak możesz oszczędzaj max. na wadze. A i jak będziesz chciał robić podwozie, to na 4 kółkach, żeby było z przodu i tyłu, bo inaczej podwozie w tym modelu to raczej ozdóbka :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Podwozia nawet nie mam co montować , chetnie bym dzisiaj go wyprobował ,aczkolwiek śnieg pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Czesc U nas tez lataja czyms podobnym, tylko troche wiekszym. http://www.youtube.com/watch?v=Pf6XT5Lt-Ys Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 hehehe dobre, podoba mi się te krasnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.