Gość Anonymous Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Zainspirowany (Nightflyer youtube) Ufolatadlem , postanowiłem zrobić podobnego Na chwilę obecną jest złożony jeszcze wyszlifować ,założyć wyposarzenie i zobaczymy czy to w ogóle lata :twisted: :twisted: Rozpiętośc (jeżeli można to tak nazwać) (400mm) waga 45g.
jary14 Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 i zobaczymy czy to w ogóle lata :twisted: :twisted: Lata, lata. Ja mam takiego tackolota od Robbe ""FlyBall" (Później wstawię fotki), na targach w Lipsku wszyscy piloci się chyba umówili, bo każdy podobnym latał. Fajnie to wyglądało 8 kółek krążących po hali Tylko pamiętaj, że w tym modelu waga się bardzo liczy. Więc jak możesz oszczędzaj max. na wadze. A i jak będziesz chciał robić podwozie, to na 4 kółkach, żeby było z przodu i tyłu, bo inaczej podwozie w tym modelu to raczej ozdóbka :roll:
Gość Anonymous Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Podwozia nawet nie mam co montować , chetnie bym dzisiaj go wyprobował ,aczkolwiek śnieg pada
wojtek-a Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Czesc U nas tez lataja czyms podobnym, tylko troche wiekszym. http://www.youtube.com/watch?v=Pf6XT5Lt-Ys Wojtek
KaliN Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 hehehe dobre, podoba mi się te krasnal
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.