young Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 witam, dwa razy kupowałem tam przez internet raz przed ich modyfikacją oprogramowania. Pierwszy raz system coś pomieszał i nie dał rady zamknąć zamówienia, ale jeden telefon do sympatycznego sprzedawcy i towar był szybciej u mnie w domu niż ja zrobiełm przelew ! Drugi raz podobnie, więc ja z tego sklepu byłem zadowolony. Nawet przejazdem ich odwiedziłem, siedziba skroma, obsługa życzliwa więc POLECAM Mariusz
Konrad65 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam byłem niedawno w tym sklepie osobiście i złego słowa nie mogę powiedzieć sklep nie duży w miarę zaopatrzony , obsługa kompetentna ceny przystępne dla mnie sklep ok
elektryki_rc Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam byłem niedawno w tym sklepie osobiście i złego słowa nie mogę powiedzieć sklep nie duży w miarę zaopatrzony , obsługa kompetentna ceny przystępne dla mnie sklep ok poprawny adres sklepu to : sklep-modelarski.eu kupuję tam od lat i nigdy nie miałem najmniejszego problemu.
Konrad65 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam byłem niedawno w tym sklepie osobiście i złego słowa nie mogę powiedzieć sklep nie duży w miarę zaopatrzony , obsługa kompetentna ceny przystępne dla mnie sklep ok poprawny adres sklepu to : sklep-modelarski.eu kupuję tam od lat i nigdy nie miałem najmniejszego problemu. Tak ale nazwa sklepu to majster-klepka
pawel66 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 dołączę się do osób polecających sklep :wink:
elektron Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 WSZSTKIE zakupy od 2 lat robię w tym sklepie. Polecam gorąco !
moriq Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Dołączę się do pochwał, zakupu dokonywałem już jakiś czas temu. Potrzebowałem "na wczoraj" złączy XT60 i tylko tam znalazłem. W trakcie rozmowy telefonicznej towar został spakowany i zaadresowany w kopercie i wysłany w ten sam dzień.
Konrad65 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Znowu miałem okazje odwiedzić ten sklep osobiście i jestem zadowolony :wink:
noker Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Komu jeszcze oprócz mnie na Operze nie działa strona sklepu http://sklep-modelarski.eu ?? Dzisiaj tam będę i zamierzam zgłosić problem
moriq Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opera 11.01 i wszystko wydaje się być w porządku, więc to chyba nie wina strony a Twojej przeglądarki.
Rotation Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Także polecam, szybka realizacja i niskie ceny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.