young Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 witam, dwa razy kupowałem tam przez internet raz przed ich modyfikacją oprogramowania. Pierwszy raz system coś pomieszał i nie dał rady zamknąć zamówienia, ale jeden telefon do sympatycznego sprzedawcy i towar był szybciej u mnie w domu niż ja zrobiełm przelew ! Drugi raz podobnie, więc ja z tego sklepu byłem zadowolony. Nawet przejazdem ich odwiedziłem, siedziba skroma, obsługa życzliwa więc POLECAM Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam byłem niedawno w tym sklepie osobiście i złego słowa nie mogę powiedzieć sklep nie duży w miarę zaopatrzony , obsługa kompetentna ceny przystępne dla mnie sklep ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam byłem niedawno w tym sklepie osobiście i złego słowa nie mogę powiedzieć sklep nie duży w miarę zaopatrzony , obsługa kompetentna ceny przystępne dla mnie sklep ok poprawny adres sklepu to : sklep-modelarski.eu kupuję tam od lat i nigdy nie miałem najmniejszego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam byłem niedawno w tym sklepie osobiście i złego słowa nie mogę powiedzieć sklep nie duży w miarę zaopatrzony , obsługa kompetentna ceny przystępne dla mnie sklep ok poprawny adres sklepu to : sklep-modelarski.eu kupuję tam od lat i nigdy nie miałem najmniejszego problemu. Tak ale nazwa sklepu to majster-klepka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 dołączę się do osób polecających sklep :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 WSZSTKIE zakupy od 2 lat robię w tym sklepie. Polecam gorąco ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Dołączę się do pochwał, zakupu dokonywałem już jakiś czas temu. Potrzebowałem "na wczoraj" złączy XT60 i tylko tam znalazłem. W trakcie rozmowy telefonicznej towar został spakowany i zaadresowany w kopercie i wysłany w ten sam dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Znowu miałem okazje odwiedzić ten sklep osobiście i jestem zadowolony :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Komu jeszcze oprócz mnie na Operze nie działa strona sklepu http://sklep-modelarski.eu ?? Dzisiaj tam będę i zamierzam zgłosić problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opera 11.01 i wszystko wydaje się być w porządku, więc to chyba nie wina strony a Twojej przeglądarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotation Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Także polecam, szybka realizacja i niskie ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.