young Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 właściwie produkt który nabyłem /Pulsar 2+ i cała reszta/ super górna półka jak i właściciel :wink: doradzi, pomoże, dba naprawdę o swój produkt i mnie czyli klienta polecam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atku Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Prawda cała prawda i tylko prawda :jupi: S U P E R !!! :jupi: :jupi: :jupi: Właściciel o ładowaniu wie wszystko albo jeszcze więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Gdybym 6-7 lat temu nie kupił Pulsara 1, to bym zrezygnował z latania elektrykami. Sławek Krymski i Pulsar rządzi. Ja muszę jeszcze dokupić Sławkowy balancer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 To i ja dodam słowa uznania dla Sławka (z pozdrowieniami) jako bardzo zadowolony użytkownik Pulsara2 i balancera EQ Mini. Raz trafił się serwis ładowarki - załatwiony w super ekspresowym tempie. W poniedziałek wysłana, w środę była z powrotem :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c4 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Pozwolę sobie troszkę odgrzać temat - jestem szczęśliwym posiadaczem Pulsara 1 który służył mi przez kilka lat bezawaryjnie i z nawiązką spełniał moje oczekiwania. Kontakt z firmą Elprog jest szybki i bardzo miły no i ważne (przynajmniej dla mnie) serwis w kraju. Może zrobię troszkę OT, ale napiszę tak przy okazji. Do tej pory zadowalało mnie ładowanie ogniwek Ni-Mh, jednak od czasu jak dopadł mnie wirus latania potrzebuję ładowarki obsługującej Li-pol'e Abym mógł ładować Li-pol'ki (po rozmowie z Panem Krymskim) czeka mnie zmiana oprogramowania w ładowarce (około 60 zł) no i najlepiej by było zakupić balancer. Tak sobie myślę że skoro przez te lata moja ładowarka spisywała się wzorowo, to nie ma sensu przesiadać się na inną firmę, i myślę o zakupie EQmini (cena na dzisiaj - 300 zł). http://www.elprog.com.pl/polski/?strona=1_firma&pstrona=02/06 Myślę że będzie to dobre posunięcie i ładowarka dalej będzie mi służyć. Co myślicie o takim rozwiązaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 "to nie ma sensu przesiadać się na inną firmę, " i to jest qintesencja wypowiedzi jezeli masz pulsara to go szanuj Kiedyś jeden z moich kolegów kupił i uzytkował .Pulsar bardzo "łagodnie" traktował pakiety .Wystarczył telefon i Pulsar pojechał do S.K dosc szybko wrócił z 'ostrzejszym programem .Teraz kolega dokupił balanser i nie chce znać innych ładowarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Pulsar oczywiście może używać innych balancerów (choć czasem z kłopotami). Ja jednak pewnie też w końcu kupię EQmini. Jakość, obsługa producenta - bezkonkurencyjne. Choć też trzeba napisać, że w tej chwili można kupić naprawdę niezłą ładowarkę z wbudowanym balancerem za 30-50$ w HC. Tak więc >200$ za Pulsara to dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Od 3 lat jestem posiadaczem Pulsara 1 z drugiej ręki. Producent mi "zupgrade'ował" soft, wymienił podrapaną szybkę i nie chcę innej ładowarki. Miałem przez tydzień Accucela 6 ale go sprzedałem bo jakiś taki zabawkowy się wydawał i hałasował wiatrakiem. W pulsarze wiatraczek działa tylko wtedy kiedy jest to konieczne ( tył obudowy mocno ciepły) i to z automatyczną regulacją obrotów. Co do balansera również noszę się z zamiarem kupna Equala mini. Teraz mam MGM BLCR4 i działa bardzo dobrze choć patrząc na niepozorną plastikowa obudowę z "fifraczkiem" wydaje się to dziwne :shock: Equal daje jednak możliwość oceny kondycji poszczególnych cel pakietu co przy rosnącej liczbie posiadanych akumulatorów ma znaczenie. Dla mnie sprzęt Elprogu to świetna jakość, parametry i błyskawiczny serwis na terenie kraju. Pojawienie się nowego typu akumulatorów nie oznacza dla mnie zakupu nowej ładowarki. No chyba że pojawi się Pulsar 3 z wbudowanym balanserem... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c4 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 No to stało się - w poniedziałek wysłałem Pulsara do Pana Sławka w celu zmiany oprogramowania, a dzisiaj (czwartek) mam go z powrotem. Przy okazji dokupiłem EQmini + przewód do połączenia z Pulsarem. No cóż mogę powiedzieć - po prostu REWELACJA. Kolejny wyrób (po Pulsarze) jaki nabyłem w tej firmie, i kolejny raz jestem wręcz zachwycony. Jedyna rzecz która troszkę mi się nie podoba w EQmini, to wystające poza obrys obudowy piny do podłączenia pakietu. No ale pozostaje mi tylko uważać żeby ich nie uszkodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.