tomson Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witam Zapraszam do obejrzenia garści zdjęć z wczorajszego dnia LINK do galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 tomson, dlaczego nie ma zdjęć mojego CAPka w locie w starcie i lądowaniu ?? !! MAsz już pierwszą podpadke u mnie !! Ale fakt polatałem całe 2 razy. W drugim locie model po regulacji aż się chciało latać. Silnik opuszczony w dół kąt natarcie zwiększony i model wreszcie zaczął się prowadzić, Jak zacząłem szaleć ( troche niezgrabnie i asekuracyjnie) Aż połamałem ster kierunku i było groźnawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Jakbyś tak nie zap...... to może bym coś ufocił , a tak pozostały zdjęcia na ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukis Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Jaka rozpiętość miała ta Cessna 182? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Podam jak tylko się dobije do właściciela, chyba że @Motyl pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukis Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Bo ja będę robił taką sama tylko że rozpiętość 160cm więc jestem ciekaw jaką rozpiętość ma tamta cessna, jak wyszło z waga i jakie są wrażenia, odczucia z lotu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Która bo były dwie rozpietosc cos koło 160cm jedna miała 2t druga 4t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 No właśnie coś mi nie pasowało jak przeglądałem fotki, bo jedna latała a druga stała sobie ze zdjętym skrzydłem W tej co latała były wklejone zdjęcia w kabinie imitujace pasażerów Tyle modeli naraz to nie wiedziałem na co mam patrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 21 zdjęcie super Jaki aparacik masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Sony H1 Narazie kiepski ze mnie spoter, bo jak tylko zobaczę fajne modele to zapominam o foceniu tylko oglądam gołym okiem, albo zapomnę o ustawieniu ekspozycji To mój pierwszy sezon modelarski więc wszystko mnie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukis Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Ja mam jeszcze jedno pytanie w sprawie tej cessny 182, 1.6m rozpiętości, może wiecie na jakim ona latała silniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Nie chce skłamać ale chyba 4t 91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Nie chce skąłmać ale chyba 4t 91 ?? :shock: ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukis Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Ze zdjęcia wnioskuje że to jest dwu takt w tym modelu, przynajmniej przez wyciętą owiewkę widać tłumik dwu takta, ale niestety nie zobaczę jaka to pojemność , więc jakby ktoś wiedział to proszę dać znać bo tez mam ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.