karlem Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 wyższość Świąt wielkanocnych nad świętami Bożego narodzenia nie ma co od razu mieszać w to kościoła raczej chodzi o wyższość wtorku nad środą Dokładnie :rotfl: :rotfl:
Mars_2000 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Ale musisz przyznać, że jest to "prawą ręką, za lewe ucho" ;-) Dokładnie. Robić aż 4 mixy dla tak banalnej funkcji to lekka przesada... Ale z ciekawości wieczorem sprawdzę czy i jak to działa...
Boogie Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Ale nie znaczy ze sie nie da. Ja uzywam juz kolejny sezon tego nadajnika i zero problemow- swietny sprzet, ktory nigdy mnie nie zawiodl. Brakuje mi paru funkcji, no ale coz nie mozna miec wszystkiego.
ECO400 Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Mam od niedawna Futabe 9CP nie wiem jak ustawić lotki na osobnych kanałach. Mam też problem z serwem gazu w modelu spalinowym. Serwo reaguje tylko do połowy drążka drugą połowę można przesuwać i nic się nie dzieje, serwo ani drgnie. Wiesz jak to ustawić aby serwo pracowało w całym zakresie :?: Pomoże ktoś :mrgreen: :?:
radek872 Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Wchodzisz w menu odpalasz mikser flaperon przełączając na activ.Zakres wychylen klap dajesz na 0, a lotki tyle ile potrzebujesz. Z gazem wchodzisz w opcje end point i tam ustawiasz zakres pracy serwa gazu prawdopodobnie masz przesuniete pierwsze ustawienie niskich obrotów. Jeżeli nic to nie daje sprawdz throttle deley - " - curve Sub trim
ECO400 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Panowie jest jeszcze jedna rzecz. Jak ustawić taki mixer, żeby kiedy skręcam lotkami, skręcał również SK jednocześnie :?:
Boogie Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Mixer palcowy- czyli miksujesz jedna reke z druga A tak na serio to zrob to na mixerze dowolnym- jako master lotki czyli 1 kanal, jako slave kierunek czyli 4, activate zeby go wlaczyc i wielkosci wychylen ustawiamy.
Marek_Spy Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 mysłę o tym radiu czy ktoś może napisał instrukcje PL ?
Malker Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jest Polska instrukcja na Wimarex (?) lecz nieco okrojona. Jedynie najważniejsze funkcje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.