Gość Addriano Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witam Zanabyłem u Stośka balanser Dulasky. Wszystko fajnie tylko ze balanserem tej fimy moge wyrównywać tylko ogniwa ich firmy A tak na poważnie w zestawie znajdują się tylko przejściówki do pakietów Dualski natomiast nie mam zadnego opisu co do podłaczenia innych pakietów. Ba wrecz napisane jest ze pakiety innej marki ladujemy na własne ryzyko. No i ja bym to ryzyko podioł tylko musiał bym sobie przerobić wtyki. Może mi ktoś opisać jakie kolory jak podpiete są do poszczegulnych cel w pakietach Dulasky ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 a CZY KOLORY SA NAJWAżNEIJSZE ? są podpinane kolejno Miernik w ręke i sprawdzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Nie chce mi się opisywać, może narysuję? Takie pikasy mi trochę wyszły... Nie umiem ładniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Łodziak Rysunek super wielkie dizeki. Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Ja tez przyłączam się do podziękowań bo mój leży jeszcze w pudełku ,ale nie będę musiał szukać miernikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 mój leży jeszcze w pudełku ... pakiet czy balancer? :shock: Chciałem się Ciebie poradzić w kwestii eksploatacji balanserka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 balanser . Więc porady 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Łeeee... to :ass: zbita :mrgreen: . Na początku przyszłego tygodnia potestuję balanser i założę nowy wątek, gdzie opiszę spostrzeżenia i ew. pytania oraz lamenty :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.