nazgee Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Mam 26 lat i dredy na głowie, jestem z Wrocławia/ Modelarstwem RC zajmuje się od dwóch lat, choć od dzieciństwa męczyłem wycinanki z małego modelarza, konstruowałem szybowce, latawce i inne nieloty. Moją pasją stały się śmigłowce RC- mimo studenckiego ubóstwa zainwestowałem w chiński model i tak to się zaczęło. Ulepszenia, poprawki, nowa aparatura, nowy model. Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie to że model straciłem w bliżej dziwacznych okolicznościach (więcej szczegółów tutaj ) Na forum trafiłem przez znajomego - podał mi linka do tego tematu i oto jestem. Łudzę się nadzieją, że mój wrocławski TREX wraz z całym osprzętem, ładowarką i nadajnikiem jakimś cudem wypłynął w Krakowie. Uważajcie na swój sprzęt - może zniknąć w najmniej oczekiwanym momencie. W moim przypadku nie skończyło się tylko utratą modelu, ale i właściwie totalnym odcięciem od hobby ( nie stać mnie w tej chwili na wydanie kilku tysięcy, żeby zacząć od nowa) Tyle samo startów co lądowań i "nieznikających" modeli życzę wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Witaj! Fajny avatar, ale boję się, że moderatorom może się nie spodobać :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 PS. Fajnie że masz dredy a tarz też masz zieloną ! tak szybko chciałeś tu dołączyć że nawet nie spojrzałeś na regulamin ,bo po co, przecież to tylko kolejny idiotyczny wymysł admina jakiegoś tam forum :? przeczytaj punkt o awatarze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazgee Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 W nawiązaniu do niniejszego obrazka: Bardzo przepraszam, że nie dotrzymałem jednego z punktów regulaminu, zabraniającego użytkownikom "posiadanie w awatarze innego wizerunku niż swojej twarzy lub całej postaci (może być np. z modelem)". Udawanie że znam wasz regulamin chyba niestety mija się z celem. Na swoją obronę powiem tylko, że do autora tematu który zalinkowałem w pierwszym swoim poście wysłałem PW, a przywitać chciałem się wyłącznie przez grzeczność - ot tak, żeby wyjaśnić czemu się zarejestrowałem i przestrzec przed możliwością utraty modelu w niecodziennych (takich jak kret) okolicznościach. PS. w naturze twarzy zielonej nie mam ;] jednak awatar którego użyłem towarzyszy mi całe życie - stał się logiem mojej strony domowej (www.nazgee.eu), a na tapecie komórki i PCta widnieje od lat - zrozumcie przywiązanie. Zdjęcia z modelem miec niestety nie mogę, bo TREX odpłynął w niebyt dresiarskiej dziupli ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.