dragongi Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Mam na imię Tomasz mieszkam w stolicy podbeskidzia tj Bielska- Biała i mam nadzieję ,że przy pomocy gremium P.F.M wejdę bez turbulencji w świat modeli R.C:-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Witam Wejść wejdziesz a czy bez turbulencji :roll: To zależy na ile jesteś podatny na sterowanie :wink: Tak czy siak witam kolejnego latacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Laminarnie znaczy się, tak ? No to witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongi Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Sterowalny jestem , z turbulencjami tez miałem do czynienia a konkretnie jakieś 300 400 n.p. startu Góra Żar, glajt- V.I.P 30 ostro trzepało jak w torbie gosposi biegnącej po zakupy, po schodach z wierzowca - 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz12 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Witam kolegę,sąsiad z Kóz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Witamy, witamy - jak i gdzie chcesz latać ?? szczegóły pw lub skype popatrz na moją lokalizację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 no ja też muszę Witaj, a gdzie masz zamiar latać lub latasz ? PS. Jurek znów razem piszemy :devil: i nawet o to samo pytamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongi Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Tak jak pisałem jeszcze nie latam RC bo nie mam czym upss pomyłka obecnie ćwiczę na FMS- ulubiony samolocik to F-14 "Tomcat" , a na glajta niema warunków tak się składa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Tak jak pisałem jeszcze nie latam RC bo nie mam czym upss pomyłka obecnie ćwiczę na FMS- ulubiony samolocik to F-14 "Tomcat" , a na glajta niema warunków tak się składa Jak "dojrzejesz" politycznie - daj znać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.