Kornelitoo Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam, mam na imię Kornel i od pewnego czasu zajmuję się modelami zdalnie sterowanymi. Wcześniej było to tylko sklejanie modeli plastikowych i kartonowych, a od około pół roku są to modele rc Zacząłem od heli BELT V2 i latatałem nim do tej pory, ale po wielu godzinach spędzonych na symku latając różnymi samolotami , postanowiłem poszerzyc moją graciarnie o Cessne 480 Dziewiczy lot, a także kika innych ma już za sobą , jak narazie tyle samo startów co lądowań - uf Lata pięknie ! Mam już nawet kilka filmów z nią w roli głównej Mieszkam w Woli Uhruskiej ( woj. Lubelskie , okolice Chełma ) , studiuję w Warszawie, także myślę, że z czasem i tam będę latał Hmm...i to chyba tyle Także jeszcze raz Witam Wszystkich Serdecznie i Pozdrawiam ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 WITAM SERDECZNIE. Życzę miłego pobytu na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.