Kornelitoo Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Witam, mam na imię Kornel i od pewnego czasu zajmuję się modelami zdalnie sterowanymi. Wcześniej było to tylko sklejanie modeli plastikowych i kartonowych, a od około pół roku są to modele rc Zacząłem od heli BELT V2 i latatałem nim do tej pory, ale po wielu godzinach spędzonych na symku latając różnymi samolotami , postanowiłem poszerzyc moją graciarnie o Cessne 480 Dziewiczy lot, a także kika innych ma już za sobą , jak narazie tyle samo startów co lądowań - uf Lata pięknie ! Mam już nawet kilka filmów z nią w roli głównej Mieszkam w Woli Uhruskiej ( woj. Lubelskie , okolice Chełma ) , studiuję w Warszawie, także myślę, że z czasem i tam będę latał Hmm...i to chyba tyle Także jeszcze raz Witam Wszystkich Serdecznie i Pozdrawiam ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 WITAM SERDECZNIE. Życzę miłego pobytu na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.