Adi Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Znalazłem taką ładowarkę z balancerem - RC-Power 601BC http://www.himodel.com/electric/1-5S_Li-Poly_Balance_Charger_RC-Power_601BC.html# I teraz pytanie co lepiej kupić Shark 10 + SHARK Pb-5 v2.0 Balancer czy RC-Power 601BC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 moze w 1 poscie warto by bylo sie przywitac kolego z Lublina ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Myślałem że od powitań jest inny dział. Witam i przepraszam ! Proszę o pomoc w wyborze ładowarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 teraz pytanie co lepiej kupić Shark 10 + SHARK Pb-5 v2.0 Balancer czy RC-Power 601BC Moim zdaniem RC-Power 601BC jest bardziej odpowiednikiem zestawu SHARK 20 + SHARK Pb-5 v2.0 - może to ułatwi Ci wybór? Żeby nie było zbyt łatwo: Sharki są sprawdzonymi konstrukcjami, a tego czegoś nie znam. Z drugiej strony podejrzewam, że oba urządzenia mogą być klepane w tej samej fabryce na wschodniej częsci naszego globu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 To to samo + wbudowany balancer. czyli 230 +125 = 95 USD + przesyłka .Mniej więcej . Chyba nie warto ?! Ale mam podpięcie do Kompa i 2 rodzaje podpięcia zasilania. Może się okazać całkiem fajnym sprzętem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Tomek, Moim zdaniem RC-Power 601BC jest bardziej odpowiednikiem zestawu SHARK 20 + SHARK Pb-5 v2.0 A Shark 20 ma właśnie podpięci\e pod kompa i nie kosztuje 235zł :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zakupiłem wczoraj na ebayu RC-POWER 601BC zapłaciłem 48? (ok 280zł) z przesyłką. Zobaczymy czy dojdzie i co to za sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.