Jump to content

Ot taka nowość na Discovery Science :)

Marcin81

Recommended Posts

Żadna nowość ;) Pewnie powtórki będą puszczać jak to zawsze mają w zwyczaju :) Kiedyś przez dłuższy czas leciał ten program na discovery (chyba tym podstawowym). Nawet na BBC Knowledge było ale szybko go zdjęli nie wiedzieć czemu.

Stare jak świat :) Tyle, że chyba na innym discovery oglądałem.

Ścigają się autkami potem ślizgaczami, a na koniec tor przeszkód helikiem...

Ogólnie nudne trochę.

Był na Discovery inny program co taki starszy Pan pokazywał wykonanie jakiegoś modelu i tłumaczył wszystko, ale nie pamiętam nazwy widziałem tylko odcinek jak z balonika i dwóch silniczków zrobił sterowiec.

A tak poza tym to :

Pewnie powtórki będą puszczać jak to zawsze mają w zwyczaju

:D

Był na Discovery inny program co taki starszy Pan pokazywał wykonanie jakiegoś modelu i tłumaczył wszystko, ale nie pamiętam nazwy

To był program "Modelmania", ten starszy pan to Roy Lever.

Było tego raptem kilka odcinków powtarzanych do znudzenia.

Powtórki to specjalność Discovery TV :devil: .

Ja mam nagrane z 3 odcinki modelmani, między innymi o makietach, i jak mnie co nachodzi to lubię wrócić i obejrzeć to samo z 20 raz :D

Niestety VHS a tak to bym wrzucił, może jak połączę z nagrywarką się uda ale na razie nie wiemy jak.

Już od jakiegoś miesiąca pokazywali na discovery program "ROBOTICA"

modele w nim muszą pokonywać różne przeszkody a na koniec dwaj finaliści walczą ze sobą na arenie.

Od dzisiaj ma być emitowany program "Szaleństwo zdalnie sterowanie" (walczą w nim na lądzie ,wodzie i w powietrzu).Prawdopodobnie będzie on emitowany w każdy wtorek od godziny 15 (2 odcinki po 30 min) na discovery science.

Od dzisiaj ma być emitowany program "Szaleństwo zdalnie sterowanie" (walczą w nim na lądzie ,wodzie i w powietrzu).Prawdopodobnie będzie on emitowany w każdy wtorek od godziny 15 (2 odcinki po 30 min) na discovery science.

Właśnie zdziwiłem się jak zobaczyłem ten program - wreszcie coś o naszej tematyce - mimo wszystko kolega Raptorem 30 bardzo ładnie latał :)

Pozdrawiam

Właśnie zdziwiłem się jak zobaczyłem ten program - wreszcie coś o naszej tematyce - mimo wszystko kolega Raptorem 30 bardzo ładnie latał :)

Czy chodzi panu o tego 16latka z 1 odcinka ?

Rzeczywiście on latał świetnie .Mimo dużej przewagi rywala prawie zremisował.

Według mnie lepszy był odcinek nr.2.

Tam były dużo fajniejsze autka (szczegulnie ten na nitro) a także helikoptery (jeden z zawodników 2 razy walnął w bramkę.Natomiast ten drugi mógł się rozpędzić do 150 km/h :twisted:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.