elektron Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 podaj link A tak swoja droga to jak na osobe "niewidoma" chyba niezle mi wyszlo skrzydlo ( wczesnij nigdy tego nie robielm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 www.dariuszmular.com :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Wracam do tematu... koncze powoli wszystkie projekty- tak to jest jak na dworze zimno i pada I tu pytanie do kolegow - czy ktorys oklejal cessne japonka ? Nie mam zbytnio kasy na folie i nie wiem czy zbierac czy okleic japonka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja swoją zacząłem oklejać folią i muszę przyznać że jest to bardzo fajny sposób(robiłem to pierwszy raz)Kupiłem trochę za dużo foli i zostało, ale myślę że na pokrycie wystarczyło by 1.5m. Co do japonki to widziałem w sklepie ładnie pokrytą, ale to nie to co folia-moim zdaniem nie oddaje w pełni "makieciarskiego" :wink: wyglądu modeli. Niżej daje fotę klubowej cessny krytej japonką, jednego modelarza z Krakowa-nie wiem czy jest na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 ta Cessna należy do p. Pawła Janisiewicza z AK. bardzo ladny modelik wybrales sam taki mam;) powodzenia w lotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.