MironRC Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Wydawać by się mogło ze banalna rzecz. Już trochę godzin wylatałem i chciałbym się zapytać bardziej doświadczonych modelarzy jak poradzić sobie z takim fantem:) Otóż jak montujecie taka armaturę do zbiornika? http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=1741&osCsid=5d8cc837b62b29983fc1fc9bdf707272 jak to zrobić żeby nie przeciekało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 a z czego masz zbiornik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 musisz polutować rurki z nyplami. Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 jest to zwykły zbiornik, nie wiem z czego one tam sa zrobione dziekuje za porade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Witam! Wraz z modelem ARF Tiger Trainer, dostałem również zbiornik. Niestety te dwa "icki" do których mają przyjść rurki są wypełnione po sam zbiornik (zły odlew ? ). Próbowałem wytopić dziurkę w jednym z nich, ale jest to dość trudne - dziwny plastyk. Cóż mam począć ? :> Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 zły odlew ? Nie, tak ma być. Cóż mam począć ? Wywiercić wiertłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dziękuję bardzo Przed chwilą odpaliłem silnik, jeszcze trzeba wyregulować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 A jeżeli chciałbym z przodu, przy dnie zainstalować jeszcze jedną rurkę do tankowania, to w jaki sposób i czym uszczelnić zbiornik? Nie mam jak odsysać całego paliwa. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego życzę wszystkim w nowym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 odsysasz paliwo przez wężyk od gaźnika a tankujesz podciśnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 No tak, ale miałem zamiar wężyki opaskami zaciskowymi zabezpieczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 to odsysać możesz i przez podciśnienie tylko model na plecy i maską w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.