Czepus Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 piszą tylko o nadaniu przesyłki 29 grudnia i wyjściu z Hongkongu 1 stycznia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Spokojnie. Ja zamawiałem kamerki z ebaya i też od 11 grudnia sobie czekam na swój list Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czacha19 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Trzeba cierpliwości. Moja przesyłka zamówiona 23 grudnia, dotarła w czwartek. ( po 3 tygodniach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Ważna informacja , nieraz bardziej opłaca się zamówić 2 paczki niż jedną dużą Mam problem z przelaniem kasy pay palem , czy aby to zrobić muszę wiązać z kontem swoją kartę kredytową , bankomatową ? Dokonałem już przelewu kasy na konto pay pala i chciałbym zapłacić za towar z tego właśnie konta , a nie żeby mi ściągnęło z tego głównego konta bankowego . Czyli wysłać wprost na adres sklepu Czy tak też można ? Podczas składania zamówienia takiej opcji nie miałem - jedyną było wiązanie tej karty . :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machina Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Moja paczka wysłana 4 stycznia, 14 stycznia została zarejestrowana w WER Warszawa. Mam nadzieję, że w tym tygodniu już ją dostanę bez konieczności dopłaty bonusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam Moja paczka otrzymała nowy status w trakingu poczty polskiej w piątek rano ze weszła na polski obszar celny i od razu kolejny status ze zatrzymana w cle. W tej chwili już pojawił się kolejny że poszła na przemyśl, czyli chyba bez cła. Teraz tylko oby zwartość była nie naruszona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Dokonałem już przelewu kasy na konto pay pala i chciałbym zapłacić za towar z tego właśnie konta , a nie żeby mi ściągnęło z tego głównego konta bankowego . Czyli wysłać wprost na adres sklepu Czy tak też można ? Nie, tak nie można.. trzeba skorzystać z linku dostępnego w szczegółach zamówienia, tak aby płatność była powiązana z zamówieniem. Inaczej oni dostaną płatność nie wiadomo za co.. i trzeba będzie wyjaśniać, zwracać.. itp. Z tego co się orientuję to PayPal w Polsce nie jest w stanie obciążyć Twojego konta bankowego inaczej niż przez kartę. Konto które podajesz służy do wypłaty środków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bh91 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 12-Jan-2011 Hong Kong Item posted and is being processed. 13-Jan-2011 Hong Kong Processed for departure. 13-Jan-2011 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 14-Jan-2011 17-Jan-2011 Poland Arrived and is being processed. 17-Jan-2011 Poland Pending customs inspection. Mam nadzieję, że do piątku będzie w moich łapkach 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bh91 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Mały update: 18-Jan-2011 Poland In transit. 18-Jan-2011 Poland Arrived the delivery office and is being processed. Spodziewam się, że jutro już będę rozgryzał paczkę ;> Dzisiaj dzwoni domofon - odbieram i słyszę POCZTA!! Czekam czekam a tu nikt nie przyszedł ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Mały update: 18-Jan-2011 Poland In transit. 18-Jan-2011 Poland Arrived the delivery office and is being processed. Spodziewam się, że jutro już będę rozgryzał paczkę ;> Dzisiaj dzwoni domofon - odbieram i słyszę POCZTA!! Czekam czekam a tu nikt nie przyszedł ;( wrzuć numer przesyłki do śledzenia w traking poczty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bh91 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 MOja doszła dzisiaj wreszcie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz.G Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja mam pytanie odnośnie GLS Express Courier 10kg (Germany to Poland) jeśli jest to wysyłka o wartości ponad 360$ to cło będzie czy nie jeśli jest to paczka ze strefy unii europejskiej trafia to do urzędu celnego czy prosto do mnie? @ edit a mam jeszcze jedno pytanie czy jest możliwość kupienia ponad 40 sztuk gdy w dodaj do koszyka pokazuje się jedynie 3 sztuki czy ręczne przestawienie w koszyku na 40 to bug czy mogę tak zrobić czy jest odgórny limit na zamówienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 ile można czekać na towar w przypadku gdy jest "BK" (nie ma sztuk na minusie) a ja go kupię? i czy w ogóle można go kupić? wiem, że te 7-30 dni to ściema bo ostatnio 2 miechy na serwa czekałem zanim były dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 ali1983, Tak naprawdę to nie wiadomo. Tak jak było z asw-28 z DE. W październiku pisało że będzię dostępny "późny październik, połowa listopada". W połowie listopada status taki sam tylko że z listopadem i grudnie. i tak status jeszcze raz się zmieniał. I wyszło że zamiast 2 tygodni towaru nie było jakieś 2,5 miesiąca. Ja teraz też zamówiłem sobie paczkę, a włąściwie list. Ciekawe ile czsu będzie teraz szło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Właśnie próbuję pierwszy raz dokonać zakupu i nie mogę znaleźć zakładki gdzie mogę wybrać rodzaj przesyłki - chciałem air mail a wyrzuca mnie na EMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 darek.3333, A co kupujesz? Może masz albo jakiś model, albo za dużo Li-Poli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Już doszedłem - można było w sumie tylko 3200mAh Li-poli. A gdzieś tu w wątku ktoś podawał 3500 i tak zamawiałem. Jak obniżyłem poniżej 3200mAh to było ok i pozwoliło mi wybrać air parcel czyli trzykrotnie niższą kwotę przesyłki. Przez paypal też szybko przebrnąłem więc dołączam do czekających na paczkę. :wink: Głównym zakupem była aparatura Tugnigy 9X 2,4GHz Mode2 bo właśnie jakoś dłużej pobyła na stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.