Skocz do zawartości

http://hobbyking.com/

slawko_k

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ważna informacja , nieraz bardziej opłaca się zamówić 2 paczki niż jedną dużą :D

Mam problem z przelaniem kasy pay palem , czy aby to zrobić muszę wiązać z kontem swoją kartę kredytową , bankomatową ?

Dokonałem już przelewu kasy na konto pay pala i chciałbym zapłacić za towar z tego właśnie konta , a nie żeby mi ściągnęło z tego głównego konta bankowego .

Czyli wysłać wprost na adres sklepu

Czy tak też można ?

Podczas składania zamówienia takiej opcji nie miałem - jedyną było wiązanie tej karty . :roll:

Opublikowano

Moja paczka wysłana 4 stycznia, 14 stycznia została zarejestrowana w WER Warszawa. Mam nadzieję, że w tym tygodniu już ją dostanę bez konieczności dopłaty bonusa.

Opublikowano

Witam

Moja paczka otrzymała nowy status w trakingu poczty polskiej w piątek rano ze weszła na polski obszar celny i od razu kolejny status ze zatrzymana w cle. W tej chwili już pojawił się kolejny że poszła na przemyśl, czyli chyba bez cła. Teraz tylko oby zwartość była nie naruszona.

Opublikowano

Dokonałem już przelewu kasy na konto pay pala i chciałbym zapłacić za towar z tego właśnie konta , a nie żeby mi ściągnęło z tego głównego konta bankowego .

Czyli wysłać wprost na adres sklepu

Czy tak też można ?

Nie, tak nie można.. trzeba skorzystać z linku dostępnego w szczegółach zamówienia, tak aby płatność była powiązana z zamówieniem. Inaczej oni dostaną płatność nie wiadomo za co.. i trzeba będzie wyjaśniać, zwracać.. itp.

Z tego co się orientuję to PayPal w Polsce nie jest w stanie obciążyć Twojego konta bankowego inaczej niż przez kartę. Konto które podajesz służy do wypłaty środków.

Opublikowano

12-Jan-2011 Hong Kong Item posted and is being processed.

13-Jan-2011 Hong Kong Processed for departure.

13-Jan-2011 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 14-Jan-2011

17-Jan-2011 Poland Arrived and is being processed.

17-Jan-2011 Poland Pending customs inspection.

Mam nadzieję, że do piątku będzie w moich łapkach :lol: 8)

Opublikowano

Mały update:

18-Jan-2011 Poland In transit.

18-Jan-2011 Poland Arrived the delivery office and is being processed.

Spodziewam się, że jutro już będę rozgryzał paczkę ;> Dzisiaj dzwoni domofon - odbieram i słyszę POCZTA!! Czekam czekam a tu nikt nie przyszedł ;( :P

Opublikowano

Mały update:

18-Jan-2011 Poland In transit.

18-Jan-2011 Poland Arrived the delivery office and is being processed.

Spodziewam się, że jutro już będę rozgryzał paczkę ;> Dzisiaj dzwoni domofon - odbieram i słyszę POCZTA!! Czekam czekam a tu nikt nie przyszedł ;( :P

wrzuć numer przesyłki do śledzenia w traking poczty

Opublikowano

Ja mam pytanie odnośnie GLS Express Courier 10kg (Germany to Poland) jeśli jest to wysyłka o wartości ponad 360$ to cło będzie czy nie jeśli jest to paczka ze strefy unii europejskiej trafia to do urzędu celnego czy prosto do mnie?

@ edit

a mam jeszcze jedno pytanie czy jest możliwość kupienia ponad 40 sztuk gdy w dodaj do koszyka pokazuje się jedynie 3 sztuki czy ręczne przestawienie w koszyku na 40 to bug czy mogę tak zrobić czy jest odgórny limit na zamówienia ?

Opublikowano

ile można czekać na towar w przypadku gdy jest "BK" (nie ma sztuk na minusie) a ja go kupię? i czy w ogóle można go kupić?

wiem, że te 7-30 dni to ściema bo ostatnio 2 miechy na serwa czekałem zanim były dostępne.

Opublikowano

ali1983, Tak naprawdę to nie wiadomo. Tak jak było z asw-28 z DE. W październiku pisało że będzię dostępny "późny październik, połowa listopada". W połowie listopada status taki sam tylko że z listopadem i grudnie. i tak status jeszcze raz się zmieniał. I wyszło że zamiast 2 tygodni towaru nie było jakieś 2,5 miesiąca.

Ja teraz też zamówiłem sobie paczkę, a włąściwie list. Ciekawe ile czsu będzie teraz szło.

Opublikowano

Już doszedłem - można było w sumie tylko 3200mAh Li-poli. A gdzieś tu w wątku ktoś podawał 3500 i tak zamawiałem. Jak obniżyłem poniżej 3200mAh to było ok i pozwoliło mi wybrać air parcel czyli trzykrotnie niższą kwotę przesyłki. Przez paypal też szybko przebrnąłem więc dołączam do czekających na paczkę. :wink:

Głównym zakupem była aparatura Tugnigy 9X 2,4GHz Mode2 bo właśnie jakoś dłużej pobyła na stanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.