ECO400 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Wpisuj bez polskich znaków. Ja za pierwszym razem wpisałem polskie znaki i zamiast Główna miałem Gwna i zamiast Pęgów - Pgw ale paczka jakoś po kodzie pocztowym dotarła :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 No i jak? Darku? Twoje zamówienie już w drodze czy dalej pustki w trackingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 No i jak? Darku? Twoje zamówienie już w drodze czy dalej pustki w trackingu? Już nic tu nie pisałem , bo nie chciałem być posądzony o biadolenie :wink: Niemniej te trackingi się zachowują dość dziwnie. Paczka z 22 stycznia nadal gdzieś wisi a paczka zamówiona 24 styczna i to na badk order z odbiornikami , które przyszły do magazynu jeszcze później ma już status wysłanej. Skończy się na tym , że będę miał odbiorniki a nie będę miał nadajnika. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Ale odbiorniki pewnie miałeś jako list wysłane więc dlatego szybciej. Tylko Paczki lecą w kulki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 i M&M'sy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 i M&M'sy Zależy co kto lubi.... :wink: U mnie ostatnio łożyska w bezszczotkowcach też lecą w kulki. Też tak myślałem , że to zależy od rodzaju wysyłki - faktycznie list jest już w trackingu a paczka nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 OHoh Gazetka do mnie przyszła... Normalnie w szoku byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolar Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Do mnie też gazetka kilka dni temu przyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Do mnie dzisiaj dotarła - bardzo ciekawa i kolorowa Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Inwazja się poszerza, bo i ja dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Ile jeszcze osób napisze, że dostało gazetkę?? :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 To może ja napiszę, że nie dostałem? Nie dostałem gazetki! Dlaczego nie dostałem? Czy trzeba coś zapłacić za gazetkę? Jak się płaci? Jakie jest cło? Dlaczego nie ma informacji, że wysłali gazetkę? A jak nie wysłali? A jak wysłali i listonosz przywłaszczy? Wysyłają listem, czy paczką? Jaka jest gwarancja na gazetkę i jak reklamować? Jak... eee... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Wojtass_nt napisał/a: Ile jeszcze osób napisze, że dostało gazetkę?? :evil: Zazdrość Cię zżera... Jak chcesz, oddam Ci swoją, podaj adres na PM. Najpierw mi wytłumacz po co mi dwie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Nie no przepraszam bardzo, że napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Też nie dostałem! Dlaczego opóźnia się tracking? Jak sprawdzić czy celnicy zatrzymali? Co podac do UC jeśli dowalą VAT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Dostaniesz list miłosny z UC z zawiadomieniem że paczka zatrzymana na cle, z informacja że masz 20 dni na dostarczenie dokumentów potwierdzających wartość zawartości zatrzymanej paczki. Trzeba im wysłać fakturę oraz bankowe potwierdzenie przelewu. Ja tego drugiego nie miałem i wysłałem skrin z paypal-a. Paczkę oVATowali 23%. Vat zapłaciłem przy odbiorze paczki, ponieważ został zmieniony jej charakter na pobraniową. Oprócz Vatu doliczana jest opłata za czynności celne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bh91 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Uhuu!! I ja dostałem swoją gazetkę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.