elektronik-adam Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 zajmuję się elektroniką chcę wykonać sterownik oświetlenia modelu ;] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Cześć następny z B-B :faja: Może ciut więcej szczegółów: latasz/nie latasz / masz zamiar jakie modele gdzie latasz itd wiek też by się zdał lub avatar przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektronik-adam Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ciut szczegółów hmm :roll: A więc tak mój 1 model był na silnik 2,5ccm latał jakieś 10sekund i się z nim pożegnałem. Drugi model to był górnopłat akrobacyjny ze strony Alechara Neutron też na 2,5ccm nim lataliśmy z bratem koło 2 dni pierwszego dnia złamał śmigło więc pojechaliśmy do Nastika po 2 nowe a drugiego dnia również złamał śmigło i skrzyło. W tej chwili robię pół makietę cessny 182 na silnik 7,5ccm a więc przy pytaniu czy latam chyba raczej odpowiem że mam zamiar bo jak na razie nie mogę powiedzieć że tak z powodu że na tych 2 modelach to raczej takie kaleczenie bardziej niż latanie ;] Gdzie latam: latałem na 3 lipkach tylko nie przy krzyżu bo dużo ludzi tylko tam dalej na łąkach tak że krzyża nie widać. Z nowym modelem może będę na końcu Jaworza początek Jasienicy tam może u dziadka polatam a na lotnisko się na razie nie wybieram bo wystartuje rozwalę model i będzie wstyd, żal i porażka. Mam 17 lat Pracuje teraz nad ultradźwiękowym włącznikiem świateł lądowania do modelu ponad 2m wysokości światła wyłączone poniżej 2m światła włączone :mrgreen: trochę się rozpisałem ;p Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.