M-712 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam! Jestem nowy na forum! Modelarstwem interesuje się od 5 lat lecz tak naprawdę od urodzenia. Obecnie tworzę PZL 37 Łoś, miał być na uwięzi ale stwierdziłem, że będzie lepszy zdalnie sterowany. Dziękuję! M-712 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-712 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Witam jeszcze raz! Nie jestem takim modelarzem jak wy ponieważ ja nie robię modeli sam w domu lecz w aeromodelklubie na Bemowie . Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie na to forum gdyż tak jak wcześniej wspominałem buduję łosia i bardzo chcę was prosić o pomoc w niektórych kwestiach. Dziękuję!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Zapoznaj się z regulaminem szczególnie w tej części gdzie jest mowa o avatarze i staraj się w przyszłości stosować opcję Edytuj, a nie pisz posta pod postem. Poza tym witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-712 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Przepraszam bardzo!! Jestem bardzo wdzięczny za przyjęcie mnie na forum, mam nadzieję, że uda mi się uniknąć takich wpadek w przyszłości. Z poważaniem Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 To jest ten Umiastów koło Ożarowa Maz.?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.