M-712 Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Witam! Jestem nowy na forum! Modelarstwem interesuje się od 5 lat lecz tak naprawdę od urodzenia. Obecnie tworzę PZL 37 Łoś, miał być na uwięzi ale stwierdziłem, że będzie lepszy zdalnie sterowany. Dziękuję! M-712 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-712 Posted November 7, 2009 Author Share Posted November 7, 2009 Witam jeszcze raz! Nie jestem takim modelarzem jak wy ponieważ ja nie robię modeli sam w domu lecz w aeromodelklubie na Bemowie . Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie na to forum gdyż tak jak wcześniej wspominałem buduję łosia i bardzo chcę was prosić o pomoc w niektórych kwestiach. Dziękuję!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osa Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Zapoznaj się z regulaminem szczególnie w tej części gdzie jest mowa o avatarze i staraj się w przyszłości stosować opcję Edytuj, a nie pisz posta pod postem. Poza tym witaj na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-712 Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 Przepraszam bardzo!! Jestem bardzo wdzięczny za przyjęcie mnie na forum, mam nadzieję, że uda mi się uniknąć takich wpadek w przyszłości. Z poważaniem Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osa Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 To jest ten Umiastów koło Ożarowa Maz.?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.