przemo2403691 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Witam. Jestem już w dość poważnym wieku ale świeżo upieczonym pasjonatem modelarstwa. Pasję zaszczepił mi mój nowy sąsiad. Jak to bywa z nowymi pasjami warto czerpać wiedzę i doświadczenia od kolegów którzy jak to się mówi zjedli już zęby na modelarstwie. Niewątpliwie taką kopalnią wiedzy jest to forum więc proszę kolegów o przyjęcie mnie do swojego grona modelarzy. Modelarstwo jest moim drugim hobby po strzelectwie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Witamy na forum. Strzelectwo, hmm... Będziesz budował cele latające ? :wink: Chyba jest na forum ktoś, kto się tym zajmuje Aha. Avatar prosimy uzupełnić, zgodnie z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2403691 Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Do celi powietrznych to się już dosyć nastrzelałem z racji swojej byłej profesji. Teraz mam zamiar spróbować z tej drugiej strony i nimi polatać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Witamy na pokładzie. Strzelectwo, hmm... Będziesz budował cele latające ? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.