przemo2403691 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witam. Jestem już w dość poważnym wieku ale świeżo upieczonym pasjonatem modelarstwa. Pasję zaszczepił mi mój nowy sąsiad. Jak to bywa z nowymi pasjami warto czerpać wiedzę i doświadczenia od kolegów którzy jak to się mówi zjedli już zęby na modelarstwie. Niewątpliwie taką kopalnią wiedzy jest to forum więc proszę kolegów o przyjęcie mnie do swojego grona modelarzy. Modelarstwo jest moim drugim hobby po strzelectwie. Pozdrawiam.
MiQ27 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witamy na forum. Strzelectwo, hmm... Będziesz budował cele latające ? :wink: Chyba jest na forum ktoś, kto się tym zajmuje Aha. Avatar prosimy uzupełnić, zgodnie z regulaminem.
przemo2403691 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Do celi powietrznych to się już dosyć nastrzelałem z racji swojej byłej profesji. Teraz mam zamiar spróbować z tej drugiej strony i nimi polatać .
paniol2005 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witamy na pokładzie. Strzelectwo, hmm... Będziesz budował cele latające ? :wink:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.