marek rokowski Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 model ma już co prawda rok, ale przy okazji porządków postanowiłem pokazać tę konstrukcję na forum -dla mnie był to dość ważny model - w czasei pracy nad nim urodził sie pomysł przestrzennych kadłubów z epp. a zaczeło się od tego, że kolega spratając swój "hangar" sprezentował mi "jakieś" skrzydełka skąd ja znam ten kształt... zacząłem grzebać w pamięci, a później w kompie Tak! P-40! no wiec krókie poszukiwanie jakichś planów, parę dni przed monitorem a potem nożyk i do dzieła malowanie spray i aerograf (+pisak) pod kadłubem, zapinany na rzep, styrodurowy zbiornik na paliwo link do zdjęć: http://picasaweb.google.com/1marekR/P40?feat=directlink fajnei wygląda w locie - postaram się wieczorem wrzucić króciuteńki filmik a dziś model wylądował w dziale "giełda" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil369 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 No malowanie pierwsza klasa, te karabiny maszynowe pod skrzydłami jak prawdziwe ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 koszulka grubego bowdena - pomalowna pisakiem na czarno i wklejona na ca w natarcie skrzydła wyrzutnik łusek - pisakiem osmalenie: twardym pędzelkiem z przyschnietą czarną farbą mało wysiłku-a cieszy oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 a tak to lata (..ło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.