Gość awiatik sosno Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Witam I jak w temacie poszukuję tego numeru,- a konkretnie planów Bristola Fightera które by opublikowane w tym konkretnym numerze. Może być ksero lub skan.
meteor Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Poszukam w modelarni, w poniedziałek dam znać
Wladek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Z tego co rozumiem poszukujesz planow i innych materjalow dotyczacych tego samolotu.Co prawda planow z Modelarza nie posiadam ale mam z innych zrodel. Napisz jaki projekt planojesz a mysle ze bede w stanie tobie pomuc. Wladek.
Gość awiatik sosno Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Materiałów mam dość sporo/ monografie z serii Windsock itd/ po prostu potrzebuję plany z tego konkretnego numeru Modelarza - które miałem i gdzieś mi się zapodziały. meteor- niecierpliwie czekam.
meteor Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Mam numer, ale nie ma w nim takich planów :cry: Na okładce model warszawskiego tramwaju z 1908r.
Gość awiatik sosno Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Ale popełniłem gafę :oops: Modelarza 2 /71 mam i brakują w nim środkowe strony i zasugerowałem się że to ten numer , ale po sprawdzeniu spisów treści chodzi o Modelarza 3/1973. Czyli całość nadal aktualna.
meteor Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 chodzi o Modelarza 3/1973.Mówisz masz Meila na PW, wieczorem będę w domu to wyślę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.