Ładziak Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Każda antena na której latam ma dołączone około 20cm kabla. nigdy nim miałem problemu nawet z REX 4 i 5 mogę spoko około 500-600m latac Gratuluję! Bez tego kabelka mógłbyś latać o wiele dalej - przy pomocy kabelka elegancko rozstrajasz układ. Nie zawsze dłuższy = lepszy . Niektóre nawet mówią: "mały, ale wariat" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_244 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Musialem wymienic w starym odbiorniku poniewaz zostal przeciety, dolaczylem takiej samej dlugosci. Co do przedluzenia ant w rexu zrobie stosowne testy i sie nimi podziele.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Każda antena na której latam ma dołączone około 20cm kabla. nigdy nim miałem problemu nawet z REX 4 i 5 mogę spoko około 500-600m latac Gratuluję! Bez tego kabelka mógłbyś latać o wiele dalej - przy pomocy kabelka elegancko rozstrajasz układ. Nie zawsze dłuższy = lepszy . Niektóre nawet mówią: "mały, ale wariat" . dlg dalej niż to to bym nie próbował................a normalny rex w modelu z węgla dostaje zakłócenia dużo dużo bliżej niż to. koledzy na zawodach już powoli kupują inne niż rexa ja już teraz latam tylko na schulze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.