Patryk Urban Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Witam Mam zamiar kupić ten odbiornik. Znam opinie dwóch urzyktowników i są one całkowicie sprzeczne. Co o tym odbiorniku myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Mam ten odbiornik i jest o.k. Wole 8 kanałowe hiteki bo są tańsze i też są o.k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Mam go jest b. dobry, na dzisiejszym lataniu, lataliśmy na 2 sąsiednich kanałach i żadnych zakłoceń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Mam go jest b. dobry, na dzisiejszym lataniu, lataliśmy na 2 sąsiednich kanałach i żadnych zakłoceń. Zasługa też dobrze zestrojonych nadajników (nie "siały" po sąsiednich kanałach) A tak czy inaczej odbiornik nie jest zły choć wybierał bym Slima 8 (już nie produkują - szkoda). Trochę płytkie jest mocowanie kwarca odbiorczego, i ja nie przepadam za przezroczystymi obudowami - jakoś sprawiają wrażenie delikatności. Latając w tym samym miejscu na Slimie i Electronie, ten drugi czasami "zamachał" sterami w locie, co nie zdarzało sie temu pierwszemu. I aby było trudniej Slim latał w spalinie a Electron w elektryku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.