Patryk Urban Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Witam Mam zamiar kupić ten odbiornik. Znam opinie dwóch urzyktowników i są one całkowicie sprzeczne. Co o tym odbiorniku myślicie ?
Tomek Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Mam ten odbiornik i jest o.k. Wole 8 kanałowe hiteki bo są tańsze i też są o.k.
Gość Anonymous Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Mam go jest b. dobry, na dzisiejszym lataniu, lataliśmy na 2 sąsiednich kanałach i żadnych zakłoceń.
armand Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Mam go jest b. dobry, na dzisiejszym lataniu, lataliśmy na 2 sąsiednich kanałach i żadnych zakłoceń. Zasługa też dobrze zestrojonych nadajników (nie "siały" po sąsiednich kanałach) A tak czy inaczej odbiornik nie jest zły choć wybierał bym Slima 8 (już nie produkują - szkoda). Trochę płytkie jest mocowanie kwarca odbiorczego, i ja nie przepadam za przezroczystymi obudowami - jakoś sprawiają wrażenie delikatności. Latając w tym samym miejscu na Slimie i Electronie, ten drugi czasami "zamachał" sterami w locie, co nie zdarzało sie temu pierwszemu. I aby było trudniej Slim latał w spalinie a Electron w elektryku.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.