Luki17 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Pomimo lekkich podmuchów wiatru nie odstąpiłem od latania moim ciężkim Zefirem (waga do lotu 450g.). W pewnej chwili straciłem panowanie nad modelem, jak i straciłem go z pola widzenia. I oto skutki: http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=2912 Jak się okazało przyczyną niepowodzeń w lotach był urwany jeden z zawiasów na sterze kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil369 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 No to słuchaj też miałem przygody z akacją, tylko ja musiałem się wspinać troszkę wyżej w dodatku na czyjeś podwórko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Haha, a ja stałem za płotem, obczajałem, czy nikt nie idzie. A jak jeszcze kamil369, był w powietrzu i już stracił model z oczu pełniłem funkcję GSP: "W lewo, prostuj, GÓRAAAA, no i wylądował !! Ale model i pilot żyją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.