Skocz do zawartości

model subaru z de agostini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem, a mianowicie wpadł mi w ręce, (kupiłem dla syna 4 latka ma on) samochód subaru impreza składane z de agostini aparaturę ma bycmo. Jeździ do przodu i do tył ale sam skęca w lewo i nie reaguje na pilota nie wraca skręt ani nie skręca w prawo. Co to mogło paść w nim i jak można naprawić??

Opublikowano

Zobacz czy masz w pełni naładowany pakiet, bo mi tez się tak robiło jak pakiet był na wyczerpaniu. Jak nie to sprawdź serwa odbiornik. Jak posprawdzasz to powiedz czy nadal jest problem

Opublikowano

bateryjki były ładowane 6 godzin, jak nie ruszę skrętu kół to jeździ a jak tylko chcę skręcić w prawo lub w lewo automatycznie kieruje w lewo serwo kierownicy. chcąc wyprostować ręcznie jest opór ale i tak się nie wyprostuje tylko słychać jak silnik chce skręcić. Po odłączeniu serwa samochód nadal jeździ w przód i w tył. Jeszcze zauważyłem coś takiego, że jak włącznik w samochodzie jest w pozycji wył. a podłącza się bateryjki to sam przeskakuje na jazdę w przód na maxa i także nie reaguje na pilota, a ręcznie przekręcam regulację prędkości to się wtedy wyłączy.

Opublikowano

zrób tak odłącz silnik ( żeby podczas przesunięcia wajchy nie pojechał) i zobacz czy worólę reaguje jeśli tylko na gaz to zamień kolejność i zobacz czy działa serwo skrętu

EDIT:Podejrzewam że to po prostu padnięta aparatura Jak chcesz to mogę ci taka sama sprzedać za 40zł + wysyłka (aparatura odbiornik i kwarce)

Opublikowano

serwo skrętu jest dobrze podpięte, bo parę dni temu wszystko jeździło i skręcało dobrze. Mam pytanie czy można jakąś inną elektronikę włożyć zamiast tej bycmo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.