rozatom Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Witajcie jak każdy "nowy" przybywam tu żeby się z wami przywitać zacząłem interesować się modelarstwem w związku z moją pracą magisterską i tak od postu do postu czytając wasze forum postanawiam dołączyć do Waszego grona jako nieokiełznany świeżak z góry proszę o wyrozumiałość jeżeli będę zadawał dziwne pytania pozdrawiam wszystkich Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Witajcie jak każdy "nowy" przybywam tu żeby się z wami przywitać zacząłem interesować się modelarstwem w związku z moją pracą magisterską i tak od postu do postu czytając wasze forum postanawiam dołączyć do Waszego grona jako nieokiełznany świeżak z góry proszę o wyrozumiałość jeżeli będę zadawał dziwne pytania pozdrawiam wszystkich Tomasz Witaj, a na jaki temat praca jeśli można spytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Witaj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.