rozatom Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Witajcie jak każdy "nowy" przybywam tu żeby się z wami przywitać zacząłem interesować się modelarstwem w związku z moją pracą magisterską i tak od postu do postu czytając wasze forum postanawiam dołączyć do Waszego grona jako nieokiełznany świeżak z góry proszę o wyrozumiałość jeżeli będę zadawał dziwne pytania pozdrawiam wszystkich Tomasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackriver Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Witajcie jak każdy "nowy" przybywam tu żeby się z wami przywitać zacząłem interesować się modelarstwem w związku z moją pracą magisterską i tak od postu do postu czytając wasze forum postanawiam dołączyć do Waszego grona jako nieokiełznany świeżak z góry proszę o wyrozumiałość jeżeli będę zadawał dziwne pytania pozdrawiam wszystkich Tomasz Witaj, a na jaki temat praca jeśli można spytać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Witaj ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.