neeg Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Witam! Czytam to forum na temat Spektrum DX7. I brakuje tu takiego tematu j.w. lub nie doczytałem. Jeżeli ktoś może pomóc, będę wdzięczny. Problem jest taki? Mam Spektrum Dx7 w Mode1 z odbiornikiem Ar6000 Włączam funkcję sterowania Delta , podpinam serwa zgodnie z instrukcją w miejsce AILE i ELE . Wynik jest taki: Wysokość mam w lewym drążku, a lotki w prawym drążku. Jak zmienić lub co, aby lotki były w lewym drążku z wysokością , a kierunek w prawym drążku. Proszę o podpowiedż. Dziękuję i pozdrawiam Robert
meteor Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 W MODE 1 tak już jest. Zmień mode na MODE 3 i będzie działało tak jak chcesz
neeg Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Opublikowano 11 Listopada 2009 Witam! Jest tylko jeden problem jak to mam zrobic? Pozdrawiam Robert
meteor Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Nie wiem. W MODE 1 lotki są po prawej z gazem, a w MODE 3 lotki są po lewej z wysokością :wink:
Damian-str Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Witam. Z tego co wiem spektrum ma tylko dwa podstawowa mode 1 i 2
Bizon3D Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 jak kombinujesz zeby na mode 1 zrobic system latania mode 3 to wylacz mixer delta i wlacz mixer do usterzenia motylkowego......wtedy mixer chodzi na lewym drazku a prawy jest niezmixowany
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.