qba Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Straszne, niektóre miały 12, niektóre 15 lat.... http://pokazywarka.pl/iran_okrucienstwo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Nie dosc ze mam ostra grype , to mnie jeszcze tym katujesz SADYSTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 W Rosji to był wypadek , ale to woła o pomstę do nieba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Stop przemocy! Och, te złociste piętnastki tak bezlitośnie unicestwione... Jak można pytam, jak można? :cry: T_T Piątek trzynastego - same nieszczęścia. Najpierw ankietka, teraz to. Chyba się nie pozbieram. I gdzie byli ich rodzice?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Piwa i czystej najbardziej szkoda ... A tych perfum to mi nie szkoda ... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 ...sam nie wiem ile, ale na pewno bez amnestii i o suchym pysku :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 i to dowodzi o wyższości naszej kultury nad światem arabskim ,poprostu barbarzyństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Kurcze, a wystarczylo to wyslac do akademika...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Kurcze, a wystarczylo to wyslac do akademika...... miesiąc bez obciążania rodziców kosztami :twisted: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Kurcze, a wystarczylo to wyslac do akademika...... miesiąc bez obciążania rodziców kosztami :twisted: ? O przepraszam. Na alkohol to ja akurat sam zarabiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 To masz całkiem przyzwoite dochody! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Nie takie znowu przyzwoite-sam wiesz, ze ja wlasciwie nie pije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Ale i tak każdy ma pare promili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 ja wlasciwie nie pijeMarnujesz najlepsze czasy swego zycia na "wlasciwie nie picie" ?? toz to jest dopiero okrucienstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Mowia ze studenci tyle pija. Szczegolnie o tym przekonani sa lekarze. W zeszlym roku trafilem na szycie palca- bylo to kolo 15-16 w niedziele. Pierwsze pytanie lekarza nie brzmialo co sie stalo, lecz -student? Nie jest Pan pijany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Ja nie czaje jakie tu jest okrucieństwo :] może jestem za młody ale jak dla mnie to to okrucieństwo jest w rozbijaniu tych wszystkich % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 -student? Nie jest Pan pijany?haha pewnie nie wiedział czy musi odkażać czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 U nas na wydziale podobno student zrobił licencjat w tym roku nt. Czy studenci UWM są alkoholikami ? I o dziwo zaliczył na 5. Wyszło że najbardziej lubią piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 :twisted: BIMBER :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Boogie napisał/a: -student? Nie jest Pan pijany? haha pewnie nie wiedział czy musi odkażać czy nie. Tutaj pytał czy musi znieczulać czy raczej pacjent jest już znieczulony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.