arek632 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Cześć mam na imię Arek pochodzę z okolic Sanoka modelarstwem zajmuje się od dusznego czasu zbudowałem już kilka modeli szybowców a teraz chciał bym zrobić jakiś samolot na silnik . A ze sam jeszcze nie wiem dokładnie co i jak to i co na początek to chciał bym abyście mi pomogli przy budowie . Pozdrawiam wszystkich i proszę o jak najszybsze przyjęcie mię do grona . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morozja Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 cześć. Mam na imię Grzesiek.Mam 33 lata,a modelarstwem zajmuję się od 25 lat.Długo długo kleiłem modele kartonowe,potem przechrzciłem się na pojazdy 1/35.od kilku lat specjalizuję się w budowie pojazdów w których wnętrza robię od podstaw-np.Cromwell.matilda II,Pz.II...,obecnie siedzę nad Pantherą A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 arek632, Witaj na forum Morozja, Zaloz prosze swoj wlasny watek w powitalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek632 Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Cześć czego nie mogę założyć nowego tematu w innym dziele wyskakuje mi ,, Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą pisać nowe tematy na tym forum. ‘’ Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Pomocy Się nie martw pomoc w drodze. Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.