arek632 Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Cześć mam na imię Arek pochodzę z okolic Sanoka modelarstwem zajmuje się od dusznego czasu zbudowałem już kilka modeli szybowców a teraz chciał bym zrobić jakiś samolot na silnik . A ze sam jeszcze nie wiem dokładnie co i jak to i co na początek to chciał bym abyście mi pomogli przy budowie . Pozdrawiam wszystkich i proszę o jak najszybsze przyjęcie mię do grona . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morozja Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 cześć. Mam na imię Grzesiek.Mam 33 lata,a modelarstwem zajmuję się od 25 lat.Długo długo kleiłem modele kartonowe,potem przechrzciłem się na pojazdy 1/35.od kilku lat specjalizuję się w budowie pojazdów w których wnętrza robię od podstaw-np.Cromwell.matilda II,Pz.II...,obecnie siedzę nad Pantherą A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mammuth Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 arek632, Witaj na forum Morozja, Zaloz prosze swoj wlasny watek w powitalni Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek632 Posted November 14, 2009 Author Share Posted November 14, 2009 Cześć czego nie mogę założyć nowego tematu w innym dziele wyskakuje mi ,, Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą pisać nowe tematy na tym forum. ‘’ Pomocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osa Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Pomocy Się nie martw pomoc w drodze. Witamy na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.