Ja-Jacek Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Miala byc relacja z postepow budowy Stadionu Narodowego(Stadion X-lecia),ale z powodu braku miejsca do startu i ladowania musialem zrezygnowac.http://pfmrc.eu/images/smiles/icon_evil.gif Pojechalem na Palacowa i tam polecialem, okazalo sie ze mgla ogranicza widocznosc! A to co udalo sie nagrac wyglada tak Ja-Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksionc Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Super filmik :jupi: Ale najlepsza jest w nim muzyka Co to za kawałek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomal Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Bardzo fajny filmik. W takiej pogodzie, taka jakość... super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Muzyczka to temat z filmu Gladiator . pasowala mi do tych mgiel Ja-Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.