Ja-Jacek Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Znalazlem w sieci filmik ,ktory mi sie bardzo spodobal! Takie polowanie na krety sorry chyba na ryby Zreszta zobaczcie sami!!!!! Ja-Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Rewelacja ale się uśmiałem... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 patrzcie okolice 0:46 -> w modelu ogon się nie połamał, ale się wykręcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 takie raczej hamerykańskie ale 'ala "redbull model crash" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Konstrukcje większości tych modeli są takie jakieś gumowe albo mi się zdaje :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Konstrukcje większości tych modeli są takie jakieś gumowe albo mi się zdaje :shock: Dobrze Ci się zdaje =D Ale co oni się uwieli na ten most ;o? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 po prostu naoglądali się RED BULL air show :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Najpierw powinni nauczyć się trochę latać a po 2 to chyba coś z nimi nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Z czego byśmy się śmiali gdyby oni tego nie spróbowali :mrgreen: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.