filipek84 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 W związku z problemami postanowiłem napisać jeszcze raz ten temat Więc tak, niedługo kupuje od użytkownika Ksonic 2 trenerki ,,Telemaster'' Może trochę danych: rozpietosć 820 mm długość około 650 mm waga póki co nieznana miał bym pytanie jakie wyposarzenie włożyć do takiego cudeńka? :twisted:
Osa Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Korzystając z okazji że pisze wreszcie jakiś temat kupie używaną adapke 4 kanałową (na 100% sprawną) do 100 zł. Litości!!! Mości Panie skoro piszesz jakiś temat i jest to pierwszy temat to zrób to porządnie, poprawną polszczyzną. Nie musisz się śpieszyć powoli spokojnie napisz przeczytaj i jak jest ok dopiero naciśnij wyślij... Pozdrawiam
yoyo Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 a możesz powiedzieć co to jest "adapka"??? :shock: :shock:
Osa Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 a możesz powiedzieć co to jest "adapka"??? :shock: :shock: A Ty co masz 5 lat, że nie wiesz co to jest adapka??.
jary14 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Hahaha, jak dla mnei taki temat do zamknięcia (poprawy) od razu, ale nie mnie sądzić. Co do wyposażenia, to lepiej opisz model i środki jakimi dysponujesz. No i czy UH (Sklep w HongKongu) wchodzi w grę ?? Ale tak na szybko, serwa 9g, silnik tak 500g ciągu, do tego odpowiedni regiel i pakiet 2S, pojemność już zależy od Ciebie (Myślę, że tak do 1500mAh) P.S - Jeśli chodzi o Twoją adapkę, to jeżeli szukasz MODE1 - pisz do mnie na PW (mam na sprzedaż Hitec Focus) P.S2 - Litości!!! Mości Panie skoro piszesz jakiś temat i jest to pierwszy temat to zrób to porządnie, poprawną polszczyzną. Nie musisz się śpieszyć powoli spokojnie napisz przeczytaj i jak jest ok dopiero naciśnij wyślij... Słuchaj Osy, dobrze prawi :wink:
filipek84 Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Opublikowano 17 Listopada 2009 Niedługo opisze relacje z budowy mojego modelu :twisted: a tak swoją drogą to prosił bym linki z allegro;/
Paweł R Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 SERWA REGULATOR AKUMULATOR SILNIK silnik jakiś ciężki ale najlepszy z obecnych w tej chwili... Taniej to chyba tylko w Chinach. Chwila szukania ale po co się wysilić :|
filipek84 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 dawno się nie udzielałem na tym forum ale do rzeczy . Stoję przed wyborem odbiornika współpracującego z hitec focus 4 (oczywiście 4 kanałowej) 35MHz Mode 1 kwarc 76ch (ale raczej kupuje do niej nowy komplecik) nie dysponuje dużą sumą pieniędzy tak z 70 zł (może po świętach dostane przypływ pieniędzy).Może ktoś ma jakiś używany odbiornik mogą być na różnych Polskich portalach ,ale najmilej widziane jest mi allegro w oko wpadł mi http://www.allegro.pl/item851823596_odbiornik_4ch_35_mhz_z_synteza_corona_rp4s1_bcm.html albo http://www.allegro.pl/item852447553_odbiornik_ek2_0420a_esky_35mhz.html nie wiem czy dobry :| :|
Paweł R Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Bardzo dobry synteza, zasięg ponad 1km i ta waga ale w SB pisałeś, że chcesz 5-6 CH...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.