Skocz do zawartości

Trenerek telemaster

filipek84

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku z problemami postanowiłem napisać jeszcze raz ten temat

Więc tak, niedługo kupuje od użytkownika Ksonic 2 trenerki ,,Telemaster'' :D

Może trochę danych:

rozpietosć 820 mm

długość około 650 mm

waga póki co nieznana

miał bym pytanie jakie wyposarzenie włożyć do takiego cudeńka? :twisted:

Opublikowano

Korzystając z okazji że pisze wreszcie jakiś temat kupie używaną adapke 4 kanałową (na 100% sprawną) do 100 zł.

Litości!!! Mości Panie skoro piszesz jakiś temat i jest to pierwszy temat to zrób to porządnie,

poprawną polszczyzną. Nie musisz się śpieszyć powoli spokojnie napisz przeczytaj i jak jest ok dopiero naciśnij wyślij...

Pozdrawiam

Opublikowano

a możesz powiedzieć co to jest "adapka"??? :shock: :shock:

A Ty co masz 5 lat, że nie wiesz co to jest adapka??.

Opublikowano

Hahaha, jak dla mnei taki temat do zamknięcia (poprawy) od razu, ale nie mnie sądzić.

Co do wyposażenia, to lepiej opisz model i środki jakimi dysponujesz. No i czy UH (Sklep w HongKongu) wchodzi w grę ?? Ale tak na szybko, serwa 9g, silnik tak 500g ciągu, do tego odpowiedni regiel i pakiet 2S, pojemność już zależy od Ciebie (Myślę, że tak do 1500mAh)

P.S - Jeśli chodzi o Twoją adapkę, to jeżeli szukasz MODE1 - pisz do mnie na PW (mam na sprzedaż Hitec Focus)

P.S2 -

Litości!!! Mości Panie skoro piszesz jakiś temat i jest to pierwszy temat to zrób to porządnie,

poprawną polszczyzną. Nie musisz się śpieszyć powoli spokojnie napisz przeczytaj i jak jest ok dopiero naciśnij wyślij...

Słuchaj Osy, dobrze prawi :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dawno się nie udzielałem na tym forum ale do rzeczy . Stoję przed wyborem odbiornika współpracującego z hitec focus 4 (oczywiście 4 kanałowej) 35MHz Mode 1 kwarc 76ch (ale raczej kupuje do niej nowy komplecik) nie dysponuje dużą sumą pieniędzy tak z 70 zł (może po świętach dostane przypływ pieniędzy).Może ktoś ma jakiś używany odbiornik mogą być na różnych Polskich portalach ,ale najmilej widziane jest mi allegro ;) w oko wpadł mi

http://www.allegro.pl/item851823596_odbiornik_4ch_35_mhz_z_synteza_corona_rp4s1_bcm.html albo http://www.allegro.pl/item852447553_odbiornik_ek2_0420a_esky_35mhz.html

nie wiem czy dobry :| :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.