cyrax_ojz Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Witam jestem użyszkodnikiem tego forum już od jakiegoś czasu i pora pochwalić się swoim dorobkiem zacznę od początku mojego zainteresowania modelarstwem kołowym Moim pierwszym modelem było spalinowe Subaru Impreza firmy Tamiya w skali 1:8 był to bardzo fajny really crosowy samochodzik zrażony częstymi usterkami oraz jego stanem technicznym sprzedałem go dalej Kolejnym modelem był Benzynowy bagus Carsona w skali 1:6 używałem go ponad 2 lata wytrzymały sprzęt i tylni napęd dawał dużo frajdy oraz silnik benzynowy Tamiya TT-01 chyba najpopularniejszy elektryk dostępny w polsce głównie służył do driftu Model HPI Savage X SS posiadam go do dzisiaj awaryjny jak kazdy Savage ale sentyment jest Model HotBodies Lightning 2 Pro Evo nadal jest w użytkowaniu w tym miejscu po około 3latach zaczeła się przygoda z modelarstwem lotniczym Extrim z Artexu nadal w sanie surowym jak wykończe to pewnie rozbije a szkoda poczekam do nowego sezonu szeroko pojęte depronowe szaleństwo Toto-0 RWD-5 F-22 v1 Mig-29 Toto-0 150% Mig-29 45% Troll FW-190 F-15 DeltaStorm kombinacja X-42 z X-41 teraz pozostaje tylko utrzymać tempo i pokończyc to co się zaczeło Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted December 5, 2009 Author Share Posted December 5, 2009 Team Associated RC18B Factory Team + EZ-Run Brushless malutkie autko w skali 1:18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted December 11, 2009 Author Share Posted December 11, 2009 coś z gatunku na szybko i czy poleci mini Edge 3xHXT 5g rhino 360 3s hexTronik 1700kv moze troche za szybki ale tylko taki mam wolny od modelu regiel 12A Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 Mig-29 80% by tomhe Turnigy 1800kv + 4 loti w układzie delta = przecinak niesamowity Edge v2 70cm halowy zestaw Turnigy + pakiety 360 2s Messerchmitt od Graupnera pierwszy kupiony samolot :wink: trenerek przed Spitfire-m durafly z hk :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted February 24, 2010 Author Share Posted February 24, 2010 Edek Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 najnowszy wytwór :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted August 25, 2010 Author Share Posted August 25, 2010 mała aktualizacja :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 Madman elektro 1,5m i świeżo oblatane Sereno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.