Włodek Ulas Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Może ktoś wie jak w/w futabie zmiksować 2 i 7 kanał (2 serwa na wysokość) aby była możliwość trymowania obu serw trymerem od wysokości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 W tym nadajniku jest to niewykonalne. Trymowanie drugiej połówki możesz zrobić jedynie na ziemi używając SUBTRIM. W locie zawsze będzie trymowany tylko kanał 2. Wiedza ta pochodzi z FAQ na stronie Futaby: http://www.futaba-rc.com/faq/faq-7c-q763.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabcio Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Cześć. Niedawno przerabiałem ten temat w Futabie, tyle że 9CP. Jutro mogę sprawdzić co i jak mam ustawione - może w 7 bedzie podobnie. Będę mógł odpisać jutro wieczorem. Może się jednak znajdzie ktoś, kto Ci pomoże szybciej i bezpośrednio. EDIT: Marek był pierwszy i wygląda na to, że ma rację. Myślałem, że różnice w sofcie nadajników serii 7 i 9 są mniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 A jak kupowałem to mówili że można :evil: Chyba pora zmienić ,,apke" Z angielskim na bakier :oops: a i metoda prób i błędów też zawiodła :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.