Drako_27 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam Mam pytanie dla nie których raczej proste dla mnie nie do końca. Model eletryczny wyważa się z wszystkimi elementami czyli np: pakiet odbiornik itp czy pusty a potem wklada się reszte elementów? Bede wdzięczny za odpowiedz.
instruktor Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Wkładasz do modelu "WSZYSTKO" a przesunięciem pakietu wywazasz.
robraf Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 wywaza sie ze wszytskim z czym ma byc w gorze tzn w powietrzu... jak z oswietleniem to tez z oswietlenie, jak z aparatem to z aparatem po prostu tak jak ma byc do lotu
Drako_27 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Opublikowano 20 Listopada 2009 Super dziękuję za informacje pytam ponieważ spalinkę wyważałem z wszystkim oprócz paliwka w zbiorniku dlatego wole zapyta jak to jest z elektrykami. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.