Drako_27 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Witam Mam pytanie dla nie których raczej proste dla mnie nie do końca. Model eletryczny wyważa się z wszystkimi elementami czyli np: pakiet odbiornik itp czy pusty a potem wklada się reszte elementów? Bede wdzięczny za odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
instruktor Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Wkładasz do modelu "WSZYSTKO" a przesunięciem pakietu wywazasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robraf Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 wywaza sie ze wszytskim z czym ma byc w gorze tzn w powietrzu... jak z oswietleniem to tez z oswietlenie, jak z aparatem to z aparatem po prostu tak jak ma byc do lotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drako_27 Posted November 20, 2009 Author Share Posted November 20, 2009 Super dziękuję za informacje pytam ponieważ spalinkę wyważałem z wszystkim oprócz paliwka w zbiorniku dlatego wole zapyta jak to jest z elektrykami. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.