mario111 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam zarejestrowałem się na forum ,ale nie mogę nigdzie pisać postów ,ani zakładać nowych tematów :cry: Tydzień temu kupiłem heli Belt CP ,nie chciałbym go od razu rozwalić ,więc poćwiczyłbym ma symulatorze Phoenix ver1.01 ,problem w tym ,że nie ma go w dostępnych modelach :cry: ,można go jakoś wgrać ??? ,pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Napisz cos wiecej o sobie, w krotkim czasie zostaniesz dodany do grupy uzytkownikow i bedziesz mogl zadawac pytania. To pole skad prosze wypelnic prawidlowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario111 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam zarejestrowałem się na forum ,ale nie mogę nigdzie pisać postów ,ani zakładać nowych tematów :cry: Tydzień temu kupiłem heli Belt CP ,nie chciałbym go od razu rozwalić ,więc poćwiczyłbym ma symulatorze Phoenix ver1.01 ,problem w tym ,że nie ma go w dostępnych modelach :cry: ,można go jakoś wgrać ??? ,pozdrawiam. Wybaczcie ,tak się przejąłem pytaniem ,że zapomniałem się przywitać. Mam 26 lat jestem elektronikiem ,pracuję w zawodzie ,modelami interesowałem się od dawna (na początku do sklejania) ,nie miałem funduszy na droższe zabawy ,jak już wspomniałem tydzień temu kupiłem belta CP ,zestaw RTF ,ale od razu widać ,że nie do końca taki RTF ,bo to i owo trzeba podokręcać ,skalobrować,itp. W każdym razie witam wszystkich forumowiczów,pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam. Jak sądzę wskazany jest pośpiech z dodaniem Ciebie do grupy użytkowników.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.