Jump to content

Witam (mam pytanie odnośnie belta cp)

Recommended Posts

Posted

Witam zarejestrowałem się na forum ,ale nie mogę nigdzie pisać postów ,ani zakładać nowych tematów :cry:

Tydzień temu kupiłem heli Belt CP ,nie chciałbym go od razu rozwalić ,więc poćwiczyłbym ma symulatorze Phoenix ver1.01 ,problem w tym ,że nie ma go w dostępnych modelach :cry: ,można go jakoś wgrać ??? ,pozdrawiam.

Posted

Napisz cos wiecej o sobie, w krotkim czasie zostaniesz dodany do grupy uzytkownikow i bedziesz mogl zadawac pytania.

To pole skad prosze wypelnic prawidlowo ;)

Posted

Witam zarejestrowałem się na forum ,ale nie mogę nigdzie pisać postów ,ani zakładać nowych tematów :cry:

Tydzień temu kupiłem heli Belt CP ,nie chciałbym go od razu rozwalić ,więc poćwiczyłbym ma symulatorze Phoenix ver1.01 ,problem w tym ,że nie ma go w dostępnych modelach :cry: ,można go jakoś wgrać ??? ,pozdrawiam.

Wybaczcie ,tak się przejąłem pytaniem ,że zapomniałem się przywitać.

Mam 26 lat jestem elektronikiem ,pracuję w zawodzie :D ,modelami interesowałem się od dawna (na początku do sklejania) ,nie miałem funduszy na droższe zabawy ;) ,jak już wspomniałem tydzień temu kupiłem belta CP ,zestaw RTF ,ale od razu widać ,że nie do końca taki RTF ,bo to i owo trzeba podokręcać ,skalobrować,itp. W każdym razie witam wszystkich forumowiczów,pozdrawiam!!!

Posted

Witam. Jak sądzę wskazany jest pośpiech z dodaniem Ciebie do grupy użytkowników....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.