barton3 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Nie wiem gdzie to napisać, ten dział wydaje się być odpowiednim. Mianowicie chodzi o ten produkt http://hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9114&Product_Name=TURNIGY_Plush_12amp_%282A_BEC%29_BESC_%28DE_Warehouse%29 Gdy chcę go dodać do koszyka pojawia się taki komunikat. (w koszyku mam pare innych przedmiotów . "Attention Cannot mix HongKong and locally available items" Wyjaśni mi ktoś ? Chodzi o to że ten regiel wysyłają z Niemiec ?
Barlu Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Zostały jeszcze dwa w HongKongu. Bierz póki możesz, chociaż pewnie nie zdążysz :mrgreen:
barton3 Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Opublikowano 21 Listopada 2009 jeśli to z niemiec, to może jest więcej takich produktów w niemczech i można być pewnym że cła/vatu nie będzie ?
Marcin Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Magazyn niemiecki wysyła tylko do Niemiec.
Daniel95 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 pozatym niektóre przedmioty w ,magazynach innych niż hongkong , są droższe
pilot Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Wyjaśni mi ktoś ? Chodzi o to że ten regiel wysyłają z Niemiec ?Chodzi o to, że nie można mieszać przedmiotów z magazynów Hong Kong i Niemcy. Pewnie miałeś dodane inne przedmioty z HK i dlatego pojawił się błąd.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.