barton3 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Nie wiem gdzie to napisać, ten dział wydaje się być odpowiednim. Mianowicie chodzi o ten produkt http://hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9114&Product_Name=TURNIGY_Plush_12amp_%282A_BEC%29_BESC_%28DE_Warehouse%29 Gdy chcę go dodać do koszyka pojawia się taki komunikat. (w koszyku mam pare innych przedmiotów . "Attention Cannot mix HongKong and locally available items" Wyjaśni mi ktoś ? Chodzi o to że ten regiel wysyłają z Niemiec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Zostały jeszcze dwa w HongKongu. Bierz póki możesz, chociaż pewnie nie zdążysz :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 jeśli to z niemiec, to może jest więcej takich produktów w niemczech i można być pewnym że cła/vatu nie będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Magazyn niemiecki wysyła tylko do Niemiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 pozatym niektóre przedmioty w ,magazynach innych niż hongkong , są droższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Wyjaśni mi ktoś ? Chodzi o to że ten regiel wysyłają z Niemiec ?Chodzi o to, że nie można mieszać przedmiotów z magazynów Hong Kong i Niemcy. Pewnie miałeś dodane inne przedmioty z HK i dlatego pojawił się błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.