lukas 39 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 JAKO NOWO PRZYBYŁY NA FORUM ZGODNIE Z TRADYCJĄ I DOBRYM OBYCZAJEM POZDRAWIAM WSZYSTKICH MODELARZY.WITAJCIE!!! COŚ O SOBIE: LATAM KILKA LAT I TO CZYM SIE DA.CHOĆ NIE MAM ZBYT DUŻEJ FLOTY (BO JĄ CIĄGLE ZMIENIAM A NIE MAM GDZIE WSZYSKICH TRZYMAĆ!) TO CIESZY MNIE TO NADAL JAK MAŁE DEZIECKO. :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: MIMO SŁUSZNEGO WIEKU JESZCZE DUUUUUŻO SIĘ MUSZĘ NAUCZYĆ.KRETÓW NIEZLICZĘ,I PEWNIE ICH JESZCZE PARE BĘDZIE.ALE TAKIE JEST TO HOBBY.POZDRAWIAM WSZYSTKICH.!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam i mnię uszy bolą ! Ciszej ( małymi literkami ) please ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.