tRAin Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Udało mi się w czasie wakacji zepsuć staruszka Nikon Coolpix 4200 w ten sposób że wszystko gra ale spust nie działa (dostało mu się wody - zdolniacha ze mnie co nie? ). No i tak mi świata coby użyć go do zdjęć z powietrza - macie może pomysł jak nim przez odbiornik sterować? (najlepiej z przełącznika przyciskowego - mam w nadajniku) P.S. Wydaje mi się że kiedyś trafiłem na opis jak to zrobić ale dawno i teraz już znaleźć nie potrafię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Musisz kupić switch od np.mifau z rc-fpv.pl on ma 3 pozycje więc możesz nawet podłączyć AF powiedz ze kefir cie przysłał a on ci podpowie jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tRAin Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Czytam - wygląda na to że o coś takiego właśnie mi chodziło - dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.