Qbatus Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Żeby regulaminowi stało się zadośc witam wszystkich użytkowników tego forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Może coś więcej o sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Jestem z Krakowa mam 27 lat. Co więcej? Właśnie kupiłem swój pierwszy model-Cessna 480 f-my Pelikan. Jeszcze go nie oblatałem, więc nie jestem jeszcze modelarzem "pełną gębą" ale czekam na bardziej sprzyjającą aurę. Chciałem też właśnie na tym forum poprosić kogoś z Krakowa o pomoc przy oblocie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfa_80 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam wszystkich serdecznie! Mam na imie Artur lat 29 mieszkam w MK-uk z modelarstwem jestem związany od 18 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekpilawa Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 witam mam na imię Wojtek mam 16 lat jestem z pod Wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 alfa_80, wojtekpilawa, Panowie należy założyć własny temat i w nim napisać coś o sobie. Ułatwi to administracji dodania Was do grona Użytkowników. alfa_80, proszę uzupełnić pole skąd i wpisać poprawnie miejscowość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.