KaliN Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 okej Ja mogę grac o ile się połączę. (trzeba w końcu przetestować) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Bartosz Mesjasz Barlu, ale Ty już musiałeś kotów namordować .... Akurat to mnie nie boli :roll: meloow pójdzie za to do piekła :devil: To też nie :twisted: Gramy? Mogę postawić serwer do 17 O kurczę w bieli, a co Ty masz do kotów? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Cytat: [Wto 21:48] Kwasiu: kurde nie moge tego włączyć, ściągłem gre i ten program, i jak próbuje program włączyć to jakiś błąd Wczoraj 22:24] gładkilot: cimek czekaj bo mi sie cos sciaga i 96% jest [Dzisiaj 16:57] KaliN: dobra ja tez sciagne [Dzisiaj 16:36] barton3: da ktoś link do gry i do wszystkiego co trzeba pobrać ? a to dobre co prawda na poprzedniej stronie ale chciałem wyjaśnić żebym nie wyszedł na jakiegoś *** mellow( 1 to wyrwane z kontekstu zmienia w ogóle sens ) jak to pisałem to już wcześniej z nimi grałem a napisałem ,,coś ściągam'' a ściągałem wtedy filmik modelarski z prywatnego serwera udostępniony ogółu i po prostu gra by się zacinała więc nie chodziło tu o ściąganie gry... Pozdrawiam i sory za OT PS jak by ktoś grał to ślijcie IP na gg 3740284 to jak będę mógł też wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Bartosz Mesjasz Barlu, ale Ty już musiałeś kotów namordować .... Akurat to mnie nie boli :roll: meloow pójdzie za to do piekła :devil: To też nie :twisted: Gramy? Mogę postawić serwer do 17 O kurczę w bieli, a co Ty masz do kotów? :shock: Nic Lubie kotki, tak samo jak pajęczaki No ale skoro zabiłem, nieświadom do końca poczynań, bywa. Nie boli mnie to że tak powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Oto IP: Gramy do minimum 19 83.6.60.88 EDIT: Koniec EDIT2: Również dziś po 21 postawie serwer. Chętnych zapraszam. Myślę że 21:30 najpóźniej Ip podam gdy serwer bezie stał. Zapraszam również na oczekiwanie :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 jak coś to zapraszam też do mnie 83.28.129.204 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 SErver stecio coś nie ten tegest u mnie ludzie Grali i wszystko bylo o.k 77.253.173.134 Kóniec ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Zapraszam: 83.6.85.54 Gra będzie od 11:30 do minimum 12. Chyba że nikt nie wbije, wtedy po 5minutach zgarniam serwer. Coś się popsuło z serwerem. Chwilowy koniec ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Będzie jakis serwer tereaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 gra ktoś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 ja bym zagrał :mrgreen: ale serwera nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Czy znajdzie się ktoś chętny na zagranie w Airfixa za jakieś 30minut? Proszę pisać na PW bądź GG [niewidoczny] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Jakby co dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 są 3 osoby chętne do gry tylko serwera trzeba :mrgreen: więc jeśli znajdzie się czwarty który postawi serwer to niech pisze na gg(niewidoczny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ja czwarty ale nie postawie serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 no dobra ja postawie cieniasy :lol2: 87.205.213.70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Już nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ja moge teraz pograc jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 stawia ktoś serwer?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 ja wczoraj grałem trochę z Meloowem . 2 raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.